Feyenoorder Idrissi na ruim drie jaar weer bij Marokkaanse selectie

Door NOS Voetbal, friday 2023-05-26 21:50:03

Feyenoord-linksbuiten Oussama Idrissi is na drieënhalf jaar weer opgeroepen voor de Marokkaanse selectie. De 27-jarige aanvaller speelde jeugdinterlands voor Nederland en koos daarna voor Marokko. Hij speelde zeven interlands voor de halvefinalist op het afgelopen WK.Idrissi is bezig aan een sterke fase bij Feyenoord, dat hem dit seizoen huurt van Sevilla. In totaal maakte hij dit seizoen vier doelpunten in 26 wedstrijden. Daarin gaf hij ook zes assists. Toen Idrissi voor het laatst werd opgeroepen voor Marokko speelde hij bij AZ. Hij speelde verder voor FC Groningen, Sevilla en Ajax. Andere selectieledenDe Marokkaanse bondscoach Walid Regragui riep ook nog vijf andere spelers met een band met het Nederlandse voetbal op. Hakim Ziyech (Chelsea), Noussair Mazraoui (Bayern München), Sofyan Amrabat (Fiorentina), Zakaria Aboukhlal (Toulouse) en Tarik Tissoudali (KAA Gent) maken ook deel uit van de selectie. Marokko speelt op 12 juni tegen Kaapverdië en op 17 juni tegen Zuid-Afrika.Idrissi speelt zondag eerst nog met Feyenoord tegen Vitesse.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.