Slot vooral trots op 'persoonlijkheid' Feyenoord, zorgen om blessure Ivanusec

Door NOS Voetbal, wednesday 2023-09-20 00:13:35

De zenuwen leken Feyenoord parten te spelen in de eerste helft tegen Celtic. Maar toen de spanning eraf was, wonnen de Rotterdammers hun eerste Champions League-duel in zes jaar met 2-0."Of het de nervositeit was of de kwaliteit van de tegenstander, dat weet ik niet. Maar het was niet de beste eerste helft van het seizoen", oordeelde trainer Arne Slot. "Ik vond het erg rommelig."Toch zag de trainer genoeg goede dingen. "We speelden degelijk en hebben weinig weggegeven. En daar gaat het in de Champions League vooral om."Vlak voor rust kwam Feyenoord op 1-0 via een vrije trap van Calvin Stengs. In een tumultueuze tweede helft met twee rode kaarten voor Celtic viel ook nog de 2-0 van Alireza Jahanbakhsh."Des te mooier om te zien dat de spelers de persoonlijkheid tonen om in de tweede helft wel die extra pass te durven geven. Daardoor konden we wel ons eigen spel spelen", zei de trainer van Feyenoord.Tegenvaller voor de Rotterdammers was het geblesseerd uitvallen van Luka Ivanusec in de slotfase. De enkel van de Kroatische linksbuiten klapte dubbel. Feyenoord zal het zondag in de Klassieker tegen Ajax zonder hem moeten stellen."Als je er zo af moet, met een brancard en als je enkel zo snel dik wordt, dan weten we allemaal dat het niet aannemelijk is dat hij zondag kan spelen", zei Slot. "Ik kan daar geen uitsluitsel over geven. Maar na veertig jaar in het voetbal weet je wel dat als een enkel zo dik wordt, dat je dan zondag niet speelt..."Ivanusec kwam eind augustus over van Dinamo Zagreb. Afgelopen zaterdag maakte hij zijn eerste eredivisiegoal in de wedstrijd tegen Heerenveen (6-1-winst).

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.