Lang reist met PSV mee naar Londen voor Champions League-duel met Arsenal

Door NOS Voetbal, tuesday 2023-09-19 11:05:23

Noa Lang is onderdeel van de selectie van PSV voor het Champions League-duel van morgen met Arsenal. De linksbuiten viel afgelopen weekend tegen NEC uit met een blessure, maar stapte vanochtend gewoon in het vliegtuig naar Londen.Lang kampte tegen NEC met hamstringklachten en werd uit voorzorg gewisseld door trainer Peter Bosz. Die sprak na de wedstrijd al de hoop uit dat de linksbuiten mee kon naar Engeland, waar morgenavond het eerste groepsduel in de Champions League met Arsenal wordt gespeeld.TrainingToch is het nog niet zeker of Lang minuten kan maken. Meer wordt duidelijk na de training van PSV later vandaag in het Emirates Stadium.Sinds zijn komst van het Belgische Club Brugge is Lang een belangrijke pion in het elftal van Bosz. Hij scoorde in zijn eerste zeven wedstrijden vier keer.PSV bereikte de poulefase van de Champions League door in de voorrondes af te rekenen met Sturm Graz en Rangers FC. In de groepsfase nemen de Eindhovenaren het naast Arsenal op tegen Sevilla en Lens.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.