Deur dicht voor Van Gaal: 'Nagelsmann bondscoach Duitsland tot en met EK 2024'

Door NOS Voetbal, tuesday 2023-09-19 12:55:27

Julian Nagelsmann wordt de nieuwe bondscoach van de Duitse voetballers, zo meldt de Duitse sportkrant Bild en voetbalblad Kicker. De bond heeft een principeakkoord met de 36-jarige coach, die een aanstelling krijgt tot en met het EK van 2024 in eigen land.Nagelsmann werd de afgelopen dagen al nadrukkelijk genoemd als opvolger van de ontslagen Hansi Flick. Die werd deze maand opzijgezet vanwege de aanhoudend slechte resultaten.Geen Van GaalLouis van Gaal werd ook genoemd als kandidaat en hield de deur naar eigen zeggen op een kier.Nagelsmann was eerder trainer van onder meer Hoffenheim, RB Leipzig en Bayern München. Bij die laatste club werd hij in maart van dit jaar ontslagen.

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl

Wat is jouw leeftijd?

Om content en uitingen over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten dat je oud genoeg bent. Je kan hoe dan ook onze website bezoeken.

24 jaar of ouder
Jonger dan 24 jaar

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.