Wedden op voetbal en daarmee geld verdienen

Lijkt het je wel wat? Wedden op voetbal en op deze leuke manier geld te verdienen? Dan is het de hoogste tijd om er niet alleen maar meer over na te denken, maar eens echt mee te beginnen. Voetbalinzicht helpt altijd, maar je hoeft geen professionele kenner te zijn om winst te maken met het afsluiten van voetbalweddenschappen. Je hoeft namelijk alleen maar de juiste keuzes te maken bij het wedden op voetbal om het geld binnen te zien stromen. Lijkt dat je wel wat? Profiteer dan van de informatie die hier gegeven wordt en begin daarna meteen met succesvol wedden.

Wedden op sport

Sport bestaat in de breedste zin van het woord al een lange tijd. Het wedden op sport is daar letterlijk mee verweven. Het afsluiten van weddenschappen is afgeleid van het gokken en dat bestaat al sinds mensenheugenis. Als er naar het type sport wordt gekeken dan kent iedereen van oudsher wel het gokken op paardenrennen. Als er wereldwijd naar het wedden op sport gekeken wordt dan behoort het voetbal zeker tot de top. In alle delen van de wereld is voetbal een sport die in de belangstelling staat en waar natuurlijk ook op gegokt wordt door weddenschappen af te sluiten. Dat komt evengoed voor in het koude Finland als in de landen waar de temperaturen wat hoger oplopen, zoals in Zuid-Amerika.

Wedkantoren bestaan fysiek en online. Dat maakt het natuurlijk nog gemakkelijk om te gokken op voetbal. Het enige wat nodig is om dat te doen, is een account bij een online bookmaker en die zijn er in overvloed. In de fysieke gokkantoren zijn er loketten en tafeltjes waar je aan kunt zitten om een wedstrijd te volgen. Dat schept natuurlijk wel een speciale sfeer. Die speciale sfeer is er echter altijd als je gewed hebt en een wedstrijd op televisie volgt of er zelfs live bij aanwezig zijn.

Populariteit van voetbalwedden

Er zijn een aantal redenen op te noemen waarom het voetbal wedden zo enorm populair is. In de eerste plaats is voetbal een volkssport. In de tweede plaats biedt het wedden op voetbal veel verschillende soorten weddenschappen. Deze sport is altijd in het nieuws. Elke dag is er wel wat te melden in de voetbalwereld of dat nu in Nederland is of in de rest van de wereld. Dan is er weer een transfer en dan wordt er ergens een trainer ontslagen. Bovendien houdt het voetbal niet op bij de nationale competitie, maar zijn er ook wedstrijden op Europees en zelfs wereldniveau. Trouwe supporters wedden steevast op hun eigen cluppie met natuurlijk winst als uitkomst. Als dat dan ook zo uitkomt, is het meteen dubbel feest.

De quotes

De quotes zijn het meest interessante aspect van het wedden op voetbal. De notering achter een uitkomst bepaalt namelijk wat de factor is waarmee gewed wordt. Is de quote 2.3 en leg je 10 euro in dan win je 23 euro. Voetbalwedden lijkt wat minder op geluk gebaseerd te zijn dan gokken op blackjack of roulette. Je hebt namelijk zelf de invloed op welke uitkomst je kiest en kunt daarbij je nuchtere verstand combineren met de voetbalkennis. Een beetje geluk kan vaak geen kwaad als je risico neemt. Het is namelijk ook zo dat een quote voor winst laag staat als de thuisclub een echt grote kans maakt om de wedstrijd te winnen. Het risico is dan groot voor de bookmaker om een hoge notering neer te zetten en het risico voor jou is klein net als de mogelijkheid om veel winst te maken. Uiteindelijk is het de bookmaker die ongeacht jouw uitkomst altijd wint als het om geld gaat. Dat neemt niet weg dat jij ook winnaar kunt zijn. Wil je zelf ook eens voetbalwedden bij een bookmaker, lees dan eerst onze tips hieronder. Het zal je zeker helpen met de eerste stappen.

Winnen met voetbalwedden

Winnen met voetbalwedden wil iedereen die een weddenschap plaatst. De vraag is alleen hoe doe je dat dan. De uitkomst van een wedstrijd staat niet vooraf vast, maar jij hebt aan de hand van de quotes wel zelf invloed op de keuzes die je maakt. Zo bepaal je ook de eigen inzet en bepaal je of je op een enkele wedstrijd gokt of er meer tegelijk in een setje neemt. In principe heb je overal en altijd de mogelijkheid om te wedden. Je smartphone heb je altijd bij de hand. Als je thuis bent gebruik je de laptop of tablet. Ben je in een stad aan het wandelen en zie je een wedkantoor dan kun je daar binnenlopen. Of wat te denken van de tabakswinkel waar je kunt wedden op voetbal. Denk maar eens aan de Toto. Misschien ken je de formuliertjes nog wel met de wedstrijden en de keuze uit een 1, x of 2. Digitaal wedden is echter veel gemakkelijker omdat je daar altijd toegang tot hebt. Heb je meerdere weddenschappen lopen dan volg je de wedstrijden eenvoudig online. Na afloop krijg je de winst als je goed hebt voorspeld meteen uitgekeerd op je account. Wist je dat je ook live kunt wedden en dat het soms zelfs mogelijk is om als de wedstrijd of competitie aan de gang is nog de weddenschap te wijzigen? Bijvoorbeeld als je al in een vroeg stadium van de competitie een kampioen voorspelt, maar de weddenschap voor het einde van het seizoen nadert wilt afkopen. De mogelijkheden zijn hiervoor per bookmaker verschillend.

Mogelijkheden om te wedden

Het wedden op de uitkomst met winst, verlies of gelijkspel is een 1x2 weddenschappen en deze is het meest populair als het gaat om voetbalweddenschappen. Een 1 staat dan voor winst voor de thuisspelende ploeg, een x voor gelijkspel en een 2 voor verlies van de thuisspelende ploeg. Er zijn dus drie uitkomsten beschikbaar en elke uitkomst heeft een eigen quote. Deze notering wordt aan de hand van meerdere factoren bepaald. Lijkt het een makkie dat de thuisclub wint dan zal de quote daarop aangepast worden. Is het haast onwaarschijnlijk dat de uitspelende underdog wint dan komt daar een hoge quote op te staan. Dat maakt het voetbal gokken ook zo interessant. De 1x2 weddenschap kun je beschouwen als een redelijke simpele weddenschap. Je kunt meer of minder risico nemen en dat kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door voor lage noteringen te kiezen en wedstrijden met elkaar te combineren. Of lage bedragen in te zetten en tevreden zijn met een lage winst. Inzetten op een score met een aantal doelpunten is een andere optie net als dat je voor een wedstrijd een HF/FT weddenschap kunt plaatsen. Dit is een combi van het voorspellen van de uitkomst halverwege en aan het einde van de wedstrijd. Live wedden is een heel ander verhaal en is nog spannender dan het vooraf plaatsen van een weddenschap. Dat komt omdat je de hele tijd tijdens de voetbalwedstrijd meeleeft. Wed bijvoorbeeld op welke club als eerste een gele kaart krijgt of wat het aantal doelpunten is binnen een bepaald tijdsbestek. Met live wedden is het ook mogelijk om met het risico rekening te houden. De kans is groter dat er een gele kaart valt dan dat er door de scheidsrechter rood wordt getrokken.

Veel geld winnen met lage inzet

Als j veel geld inzet, loop je risico om veel geld te verliezen, maar kun je ook veel geld winnen. Het leukste is natuurlijk om met weinig geld zoveel mogelijk te verdienen. Dat kan ook en zeker als je elke week meerdere weddenschappen afsluit. Je kunt het voor de lol doen of het wat professioneler aanpakken en er ook wat meer mee bezig zijn. Je kunt rustig aan beginnen met wedden op voetbal om daarna langzaam aan vol gas te gaan. Wist je dat je veel geld kunt winnen door wedstrijden te combineren en dan wat meer risico te nemen? Dan moet je wel heel goed bekijken welke wedstrijden echt de meeste kans maken. Vaak verliest de underdog het van de tegenstander, maar dat is nooit 100% in alle wedstrijden zo. Daar liggen dus ook de kansen om echt veel geld te winnen met een beperkte inzet. Deze combiweddenschap kun je daarnaast weer combineren met andere losse weddenschappen die wat minder risicovol zijn. Op deze manier wordt het eventuele verlies beperkt, maar win je extra veel geld als het meezit. Soms moet je ook wat controversieel zijn en of niet gokken op je eigen club of land of de stap nemen en tegen je club of land te wedden. Dat laatste doet natuurlijk pijn, maar bij winst van de weddenschap win je geld en bij winst van je club verlies je geld, maar ben je wel op een andere manier blij.

Nationaal en internationaal wedden op voetbal

Beperk je zicht niet tot wat er in de Nederlandse voetbalcompetitie gebeurt. De wereld van het voetbal is veel groter en er zijn volop mogelijkheden om op buitenlandse competities te gokken net als op Europese wedstrijden. Ook leuk is het als er weer eens een EK of een WK voor de deur staat ondanks dat het Nederlands elftal daar niet altijd vertegenwoordigd is. Kijk ook niet alleen naar de hoogste klasse, zoals naar de Primera Division in Spanje of naar de Serie A in Italië. Je kunt namelijk ook inzetten op voetbalwedstrijden in veel lagere klassen en daar geld mee winnen. Europees wedden kan onder meer op wedstrijden die gespeeld worden in de Champions League of in de UEFA League. Daarnaast is er nog een Super Cup die in Europa gewonnen kan worden en kun je altijd meedoen met het afsluiten van weddenschappen als er een Europees Kampioenschap voetbal is. De mogelijkheden zijn echt legio en overal en altijd kun je wel een weddenschap afsluiten. Vergeet ook niet dat het mogelijk is om op de KNVB bekerwedstrijden te wedden. Het online wedden wordt waarschijnlijk in 2019 helemaal legaal gemaakt in Nederland.

Begin met wedden op voetbal

Je weet met het tot je nemen van de informatie die hier is gegeven al veel over het wedden op voetbal. Je bent nu nog maar een kleine stap verwijderd van het plaatsen van de eerste weddenschap voor geld bij een online bookmaker. Bezoek de online wedkantoren die je op deze website vindt en open daar een account waar jij een goed gevoel bij hebt. Stort daarna het eerste bedrag en je hebt meteen een bankroll tot je beschikking. Dan is het een kwestie van kijken naar de competitie waar je op wilt gokken en selecteer je de wedstrijden en sluit daar een weddenschap op af. Als je de eerste weddenschap hebt geplaatst, is het nog even afwachten tot de wedstrijd begint. Als het fluitsignaal klinkt is de spanning al aanwezig en blijf je de hele wedstrijd natuurlijk volgen om te zien of je met de eerste keer wedden op voetbal ook geld hebt gemaakt. Lijkt het mis te lopen? Tijdens een wedstrijd kan het nog alle kanten op. Of neem wat extra risico en plaats tijdens de wedstrijd nog een live weddenschap af.