Zware blessure Promes werpt schaduw over VVV-Heracles (0-1)

Door NOS Voetbal, friday 2019-02-22 22:19:53

Na afloop van VVV-Heracles (0-1) restte een naar gevoel door de trieste aftocht van Jerold Promes. De speler van VVV werd na twaalf minuten met een zware blessure afgevoerd waardoor het duel ruim twintig minuten stillag.Coach Maurice Steijn oogde aangeslagen door de gebeurtenissen: "We mogen niets zeggen in verband met de privacywetgeving. Maar het is niet best. Tijdens de onderbreking zaten de spelers met tranen in de ogen in de kleedkamer."De emoties hadden invloed op het spel want het voetbal was het aanzien nauwelijks waard. Voor rust nam Kristoffer Peterson het doel van VVV tweemaal onder vuur, Patrick Joosten dat van Heracles een keer. Dat was alles.Na rust drong VVV meer aan en kreeg het wat kansen. Peniel Mlapa verprutste echter een snelle counter, Tino-Sven Susic schoot tegen de doelman aan en Joosten maaide over de bal heen.PenaltyHeracles verdiende de zege niet, maar kreeg de winnende goal in de schoot geworpen na een domme duw van VVV-verdediger Nils Röseler die de Almeloërs een penalty opleverde. Mohammed Osman schoot in de 83ste minuut onberispelijk raak.Steijn: "Wij kregen geen penalty na een situatie waarbij de overtreding zwaarder leek. Het is in alle opzichten een zure avond."VVV werd in de slotminuut nog wel gevaarlijk via een paar corners, maar Heracles trok de derde zege op rij over de streep.